Здравейте колеги.Искам да ви запитам ... става ли номера да сложа новата маска ('95 и след) на кола със старата и ще срещна ли някакви затруднения
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос
Collapse
X
-
Да,първо трябва да махнеш мигачите,отдолу има едни гайки за лайсните под тях отвиваш ги и тях,махаш фаровете,заедно с решетката и лайсните.После като ги махнеш заедно,има едни щипки на решетката,които я държат за фаровете-леко издърпваш решетката от фаровете и същото с лайсните под нея,после сичко по обратния ред и за около час си готов.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеДа,първо трябва да махнеш мигачите,отдолу има едни гайки за лайсните под тях отвиваш ги и тях,махаш фаровете,заедно с решетката и лайсните.После като ги махнеш заедно,има едни щипки на решетката,които я държат за фаровете-леко издърпваш решетката от фаровете и същото с лайсните под нея,после сичко по обратния ред и за около час си готов.. Принципно и мигачите не е нужно да се махат, ако внимателно се разтворят лайсните под фаровете, като се откачат само от щипките на решетката. Като евентуален проблем могат да се явят лайсните, защото съм виждал 3 вида, но това е бял кахър. Поне на моята така процедирах. Ако все пак съм разбрал, че става дума само за шукаритетната (вдлъбнатата) решетка.
Last edited by TRENDi; d.m.y г., 21:59.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщениеФаровете защо се махат само не разбрах. Принципно и мигачите не е нужно да се махат, ако внимателно се разтворят лайсните под фаровете, като се откачат само от щипките на решетката. Като евентуален проблем могат да се явят лайсните, защото съм виждал 3 вида, но това е бял кахър. Поне на моята така процедирах. Ако все пак съм разбрал, че става дума само за шукаритетната (вдлъбнатата) решетка.
Еми все пак в шукаритетна държава живеем ... пък и така като гледам и ти си падаш по тея работи(ако е твоя колата де) ...
Майтапа на стара - изглежда 987986 пъти по добре.Мерси за помоща.Притеснявах се единствено нещо да не пасне както хората
Alfa Romeo - Gift From The God
Comment
-
Първоначално публикувано от RestInShit Покажи съобщениеЕми все пак в шукаритетна държава живеем ... пък и така като гледам и ти си падаш по тея работи(ако е твоя колата де) ...
Майтапа на стара - изглежда 987986 пъти по добре.Мерси за помоща.Притеснявах се единствено нещо да не пасне както хората
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от gaiska Покажи съобщениеРешетката би трябвало да става. А за махането не е нужно да се свалят фаровете. Мигачите се държат на една видия и те само се издърпват. Работата е около 30 минути.15 мин.
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment